Preset Color

Sterkplast

Фабриката е основана во 2000 година,нејзината основна дејност е производство на пластични производи за домаќинство.Со исклуство од 15 години во областа на производтво.Поризводите имаат врвен квалитет,елегантен изглед и пријатни бои.Како резултата на овие напори фирмата добива повеќе  меѓународни сертификати за квалитет; 

СО 2001: 2000, ISO 14001: 2004 и OHSAS 18001: 2007.
catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Кошница

Пластична кошница погодна за складирање овошје на брендот Sterkplast - производство Романи...
29,00 ден
45,00 ден

Сад за миксер

Пластичен сад за мешање со миксер и слично во црвена боја на брендот Sterkplast од Романск...
69,00 ден

Сад за миксер син

Пластичен сад за мешање со миксер и слично во сина боја на брендот Sterkplast од Романско ...
69,00 ден

Сад со прибор

Пластичен сад со прибор погоден за салата со лажици на брендот Sterkplast Романско произво...
280,00 ден

Длабока чинија

Длабока пластична чинија на брендот Sterkplast Романско производство. Димензии 17х17х3 цм
29,00 ден
39,00 ден

Длабока чинија розева

Длабока пластична чинија во розева боја на брендот Sterkplast Романско производство. Димен...
29,00 ден
39,00 ден