Preset Color

Schafer

Schafer е фирма од Турција,која е основана во 1980. Произведува садови за домаќинство,прибор за јадење,садови за готвење. Нивните производи се меѓу најпознатите во Турција.

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Сервис за ручање сребрен

Сервис за ручање со сребрени детали изработен од квалитетен порцелан на познатиот бренд Sc...
18 240,00 ден
22 800,00 ден

Сет чинии црвени

Сет чинии изработени од квалитетен порцелан на познатиот бренд Schafer. Вклучува 24 парчињ...
4 500,00 ден
5 400,00 ден

Сет чинии цвет

Сет чинии изработени од квалитетен порцелан на познатиот бренд Schafer. Вклучува 24 парчињ...
5 950,00 ден
7 200,00 ден