Preset Color

Risoli

Risoli е Италијански бренд кој е основан во раните 60 ти години,кој е воден од Алфредо Монтини, а потоа прерасна во семеен бизнис. Брендот започна со производство на алуминиумски тенки садови за готвење,тави тенџериња (6-8cm),кои се исто така нелепливи и отпорни на гребаници.Нековата идеа е да ги замени старите производи од леано железо и да се заменат со нови полесни производи кои се полесни за чистење,за одржување,кои помагаат при готвење храната да го задржи природниот вкус.

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Грин тава со капак 24цм

Тава со стаклен капак од најновата технологија за здраво готвење направена од природен зел...
6.300,00 ден

Грин тава со капак 28цм

Тава со стаклен капак од најновата технологија за здраво готвење направена од природен зел...
6.370,00 ден

Тава грин 20 цм

Тава од најновата технологија за здраво готвење направена од природен зелен камен и нелепл...
3.680,00 ден

Тава Грин 28 цм

Тава од најновата технологија за здраво готвење направена од природен зелен камен и нелепл...
5.100,00 ден

Длабока тава Грин

Длабока тава со капак од најновата технологија за здраво готвење направена од високо квали...
6.850,00 ден

Грил тава грин

Грил тава од најновата технологија за здраво готвење направена од високо квалитетен лиен а...
3.540,00 ден

Тава за сос со капак грин

Тава за сос со стаклен капак од најновата технологија за здраво готвење направена од висок...
3.890,00 ден

Тава со капак Грин

Тава со капак од најновата технологија за здраво готвење направена од високо квалитетен ли...
8.480,00 ден