Preset Color

Ravelli

Брендот  Ravelli потекнува од првонастанатата фирма  River Spa (www.riverspa.com),кој е лидер во примената на нелепливи садови.Брендот е познат во Италија како и во странство,преку својот препознатлив стил и преку производтво на 100% квалитетнитни садови кои се Made in Itataly бренд.Ravelli брендот е познат по тоа што е ECO friendly,или пријател на прородата и е PFOA free.

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Тенџере Ravelli Крем/Кафено

Тенџере со рачки од италијанско производство на брендот Ravelli Димензии 26cm ширина, 14c...
830,00 ден

Тенџере со рачки 15cm

Кафено тенџере со рачки,од брендот Ravelli. Димензии: 22cm ширина и 15cm длабочина.Матер...
660,00 ден

Тенџере со рачки кафено Ravell...

Кафено тенџере со рачки,од италијанско . Димензии: 21,5 цм дијаметар и 10 цм висина.Матерј...
830,00 ден

Плитка шерпа со рачки Ravelli

Црвена плитка шерпа со рачки и капак,со димензии 24 cm и висина 4.5 cm. Произведена од бр...
1.225,00 ден

Тава Ravelli

Гранитна тава Ravelli од италијанско производство Димензии 24цм, висина 4,5 цм. Произвед...
1.015,00 ден
1.270,00 ден

Тава со рачки Ravelli

Тава со рачки од италијанскиот бренд Ravelli.од линијата позната како IItalianissima Диме...
530,00 ден
660,00 ден