Preset Color

Pyrex

Vo 1915 e почетокот на производтво на фирмата Pyrex.Повеќе од 100 години ,задоволни од нивниот квалитет од садовите за готвење како и од садовите за складирање храна,кои се исто така и со достапни цени ,Pyrex се едни од најпознатите брендови за стаклени садови за готвење. Денес Pyrex може да се најде во 80% od Американските домови,како и насекаде по светот.Тоа што ги прави овие садови уникатни е тоа што се отпорни на дамки и задржување на мириси,100% BPA Free,безбедни и практични да се користи во машина за садови ,микро,рерна, како и за складирање на храна во фрижидер.Производите се достапни во разни големини и форми.

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Стаклена школка за печење

Стаклен сад во форма на школка погоден за печење, отпорен на високи температури. Изработен...
79,00 ден
175,00 ден

Стаклен сад за печење круг

Стаклен сад во форма на круг погоден за печење, отпорен на високи температури. таклен сад ...
136,00 ден
170,00 ден

Стаклен сад за печење

Стаклен сад во форма на круг погоден за печење, изработен од високо квалитетно стакло ,от...
79,00 ден
140,00 ден

Керамичка здела со две преград...

Керамичка здела со две прегради за печење. Димензии 24х18 цм, висина 9 цм. Одличен сад з...
340,00 ден
540,00 ден

Голема керамичка правоаголна з...

Голема Керамичка правоаголна здела за печење од производсто на брендот Pyrex. Димензии 3...
470,00 ден
760,00 ден

Средна керамичка здела за пече...

Средна керамичка правоаголна здела за печење. Димензии 27х16 цм, висина 8 цм. Зделата мо...
630,00 ден