Preset Color

Products tagged with 'керамичка здела'

View as
Sort by
Display
per page

Дупла здела

Здела со форма на две споени срциња изработена од керамина во бела боја. Димензии: 19,5 ц...
99.00 ден

Здела за овошје

Керамичка здела во бела боја, со четири прегради наменета за овочје, која со себе вклучува...
650.00 ден

Здела керамика

Декоративна здела со неправилна форма, наменета да сервирање на додатоци во исхраната. Ди...
29.00 ден

Здела керамичка

Керамичка здела во бела боја, со четири прегради. Димензии: 20 цм должина, 20 цм ширина и...
450.00 ден

Здела коцка

Здела во форма на коцка, изработена од керамика во бела боја. Димензии: 10 цм ширина, 10ц...
35.00 ден

Кремичка бела здела

Керамичка здела, со униатна изработка на керамиката во бела боја. Димензии: 12,5 цм дијам...
49.00 ден