Preset Color

Products tagged with 'здела'

View as
Sort by
Display
per page

Голема здела

Здела со темни нијанси на пастелна боја,декорирана со нежно кремово нијанси, која на прост...
€23.67

Дупла здела

Здела со форма на две споени срциња изработена од керамина во бела боја. Димензии: 19,5 ц...
€1.59

Здела 2/1 со лажичка

Сет од две здели со лажичка и поклоп поставени на тацна ,наменети за зачин. Димензии на т...
€3.70

Здела за локум сребрена

Сребрена здела за локум која е уникатно изработена, со што самата здела добива автентичен ...
€4.02

Здела за маслинки

Здела за маслинки со три прегради Димензии 19х12 цм, висина 5 цм
€1.59

Здела керамика

Декоративна здела со неправилна форма, наменета да сервирање на додатоци во исхраната. Ди...
€0.47

Здела кристали

Уникатна здела во нежни темни пастелни нијанси,декорирана со забележителни кристали кои ...
€17.71

Здела мала

Здела со темни нијанси на пастелна боја,декорирана со нежно кремово нијанси, која на прост...
€13.68