СОКОВНИК | 16056

6,950.00ден

Моќност: 150 W
Ниво на Бучава: 70 DB
50/60 Hz
Двоен филтер за цито за сок без пулпа
Лесно се чисти
Систем за заштита
Контрола на бучава и вибрации
Додатоци: 2 сечила
Бакарен мотор

In stock

hausberg, 2 years guarantee, juicer, fruit, healthy, lifestyle
СОКОВНИК | 16056

6,950.00ден