МАГИЧНА КРПА ПВЦ 1322

210.00ден

  • Магично абсорбентна крпа- апсорбира течности поефикасно од било кој друг сунѓер
  • необична издржливост благодарение на зајакнувањето внатре во ткаенината
  • Совршено ги отстранува влакната, трошки и прашина од тапацирот
  • може да се користи со детергенти или само натопена со вода
  • За време на сушењето, станува тврда, за да се преформира само треба да се натопи со вода
  • Се пакува повторно во запечатена фолија, која е предвидена за чување на крпа
  • Исплакнете ја крпата по употреба, истиснете и чувајте ја во кеса до следното користење

In stock

магична крпа
МАГИЧНА КРПА ПВЦ 1322

210.00ден

SKU: 1322 Category: