КАФЕАВИ САЛФЕТКИ СО ТОЧКИ 6308

39.00ден

Трослојни салфетки во пакување од 20 салфетки со кафеаво-бел дизајн со модерен и уникатен изглед.

In stock

КАФЕАВИ САЛФЕТКИ СО ТОЧКИ
КАФЕАВИ САЛФЕТКИ СО ТОЧКИ 6308

39.00ден

SKU: 6308 Categories: ,