Showing 37–48 of 53 results

Out of stock

Апарати за домаќинство

ПРАВОСМУКАЛКА | 16037

2,450.00ден 1,960.00ден
1,280.00ден 1,024.00ден
1,190.00ден 952.00ден

Апарати за домаќинство

РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА | 16038

6,400.00ден 5,120.00ден

Електрични Апарати

Сецко Bauer | 1957

1,900.00ден 1,520.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Сецко со конец | 16668

250.00ден 200.00ден
3,950.00ден 3,160.00ден

Електрични Апарати

СОКОВНИК | 16056

6,950.00ден 5,560.00ден

Електрични Апарати

Тостер | 16057

950.00ден 760.00ден

Електрични Апарати

Тостер | 16058-16059

820.00ден 656.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Тостер | 16060

1,150.00ден 920.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Тостер 10574

1,100.00ден 880.00ден

Електрични апарати за кујна, нега и за домаќинство од германски бренд со 2 години гаранција.