Showing 25–36 of 53 results

Uncategorized

Миксер | 16050

990.00ден 792.00ден

Електрични Апарати

Миксер со сад | 16012

1,150.00ден 920.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

МИКСЕР СО САД 2 ВО 1 | 16013

5,450.00ден 4,360.00ден
1,290.00ден 1,032.00ден

Апарати за домаќинство

Пегла на пареа | 16026

1,890.00ден 1,512.00ден

Апарати за домаќинство

Пегла на пареа | 16029-16028

1,450.00ден 1,160.00ден
Out of stock

Апарати за домаќинство

Пегла на пареа | 16033

780.00ден 624.00ден

Апарати за домаќинство

Пегла на пареа| 16027

1,890.00ден 1,512.00ден

Апарати за домаќинство

Пегла на пареа| 16030-16031

1,680.00ден 1,344.00ден

Апарати за домаќинство

Пегла на пареа| 16034-16035

1,400.00ден 1,120.00ден
6,150.00ден 4,920.00ден
4,190.00ден 3,352.00ден

Електрични апарати за кујна, нега и за домаќинство од германски бренд со 2 години гаранција.