Showing 1–30 of 48 results

Кујнски апарати од германски квалитет со 2 години гаранција.

Електрични Апарати

Kујнска дигитална вага | 12021

660.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Апарат за вакумирање | 16005

1,780.00ден
1,650.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Блендер 2 во 1 | 15981

2,190.00ден

Електрични Апарати

Блендер 4 во 1 | 15983

3,450.00ден

Електрични Апарати

Електричен бокал | 15986

840.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Електричен бокал | 15987

940.00ден

Електрични Апарати

Електричен бокал | 15988

690.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Електричен бокал | 15989

990.00ден

Електрични Апарати

Електрично ѓезве | 15990

780.00ден

Електрични Апарати

Електрично ѓезве | 15991

780.00ден

Електрични Апарати

Електрично ѓезве 350мл 15632

820.00ден

Електрични Апарати

Електрично ѓезве 500мл 10573

999.00ден

Додатоци за кујна

Затворач за капачиња | 16529

799.00ден

Електрични Апарати

Машина за кечап | 11379

280.00ден

Електрични Апарати

Машина за мелење месо | 15993

2,990.00ден

Електрични Апарати

Машина за мелење месо | 15994

3,350.00ден

Електрични Апарати

Машина за мелење месо | 8176

Електрични Апарати

Машина за мелење месо | 9648

1,150.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Машинка за помфрит | 1967

950.00ден

Uncategorized

Миксер | 16015

760.00ден

Uncategorized

Миксер | 16050

990.00ден

Електрични Апарати

Миксер со сад | 16012

1,150.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

МИКСЕР СО САД 2 ВО 1 | 16013

5,450.00ден

Електрични Апарати

Проточен бој. чешма | 16042

1,930.00ден

Електрични Апарати

Проточен бој. чешма | 16043

2,400.00ден