Showing 1–30 of 74 results

Електрични апарати за кујна, нега и за домаќинство од германски бренд со 2 години гаранција.

Електрични Апарати

Kујнска дигитална вага | 12021

660.00ден 528.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Апарат за вакумирање | 16005

1,780.00ден 1,424.00ден
Out of stock
1,650.00ден 1,320.00ден
1,450.00ден 1,160.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Блендер 2 во 1 | 15981

2,190.00ден 1,752.00ден

Електрични Апарати

Блендер 4 во 1 | 15983

3,450.00ден 2,760.00ден
Out of stock

Апарати за домаќинство

Домофони за деца 1/2 | 13670

450.00ден 360.00ден

Електрични Апарати

Електричен бокал | 15986

840.00ден 672.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Електричен бокал | 15987

940.00ден 752.00ден

Електрични Апарати

Електричен бокал | 15988

690.00ден 552.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Електричен бокал | 15989

990.00ден 792.00ден
2,900.00ден 2,320.00ден
1,340.00ден 1,072.00ден
2,490.00ден 1,992.00ден
930.00ден 744.00ден

Електрични Апарати

Електрично ѓезве | 15990

780.00ден 624.00ден

Електрични Апарати

Електрично ѓезве | 15991

780.00ден 624.00ден

Електрични Апарати

Електрично ѓезве 350мл 15632

820.00ден 656.00ден

Електрични Апарати

Електрично ѓезве 500мл 10573

999.00ден 799.20ден

Додатоци за кујна

Затворач за капачиња | 16529

799.00ден 639.20ден

Апарати за домаќинство

Машина за бричење | 16003

990.00ден 792.00ден

Апарати за домаќинство

Машина за бричење | 16004

750.00ден 600.00ден

Електрични Апарати

Машина за кечап | 11379

280.00ден 224.00ден

Електрични Апарати

Машина за мелење месо | 15993

2,990.00ден 2,392.00ден

Електрични Апарати

Машина за мелење месо | 15994

3,350.00ден 2,680.00ден

Електрични Апарати

Машина за мелење месо | 8176

Електрични Апарати

Машина за мелење месо | 9648

1,150.00ден 920.00ден

Апарати за домаќинство

Машинка за брада 5/1 | 16002

1,450.00ден 1,160.00ден
Out of stock

Електрични Апарати

Машинка за помфрит | 1967

950.00ден 760.00ден
New

Електрични Апарати

Миксер | 15526

780.00ден 624.00ден

Електрични апарати за кујна, нега и за домаќинство од германски бренд со 2 години гаранција.