Preset Color

Plastmecanica

Plastmecanica е фабрика за производство на пластични производи,лоцирана во Италија. Од нејзе произвегуваат два бренда попознати како: Dea Home и Toomax.Dea Home има производство од пластични и пластифицирани произвди како: Разни видиви на корпи,фиокари за дома,разни производи за кујна и бања.Toomax брендот произведува секаков вид на полици,садаци,фиокари.

View as
Sort by
Display
per page

Канта

Канта за отпадоци со два дела изработена од квалитетна пластика на италијанскиот бренд Pla...
350.00 ден
550.00 ден

Кафен сандак

Кафен сандак изработен од квалитетна пластика на италијанскиот бренд Plastmecanica. Дименз...
4,300.00 ден
7,350.00 ден

Црн сандук

Црн сандук изработен од квалитетна пластика на италијанскиот бренд Plastmecanica. Димензии...
1,500.00 ден
2,500.00 ден

Голема канта

Канта за отпадоци изработена од квалитетна пластика на италијанскиот бренд Plastmecanica. ...
499.00 ден
760.00 ден

Фиокар

Фиокар изработен од квалитетна пластика на италијанскиот бренд Plastmecanica. Димензии 37х...
990.00 ден
1,860.00 ден

Зелен павимент

Зелен павимент изработен од квалитетна и издржлива пластика од италијанско производство на...
79.00 ден
140.00 ден

Рафт со полици

Рафт со полици изработен од квалитетна и издржлива пластика од италијанско производство на...
690.00 ден
1,350.00 ден