Preset Color

products.newproducts

Здела со поклоп ретро

Здела со пластичен поклоп, изработена од емајлиран материјал, кој го спречува контактот по...
780,00 ден

Стаклен сталак голем

Сталак со уникатна изработка на стаклото во форма на коцка, наменет за декорирање. Димензи...
1.200,00 ден

Керамичка здела - мала

Керамичка здела погодна за аранжирање на храна Димензии 32х17 цм, висина 2,5 цм
290,00 ден

Керамичка здела

Керамичка здела со три прегради Димензии 19х21 цм, висина 4 цм
160,00 ден