Preset Color

Nava

Nava е модерна Грчка компанија која е основана во 1972.Денеска компанијата е водена од втората генерација на Влахос фамилија.Нивните производи може да се најдат на најекслузивните продавници.Nava нуди најмодерен дизајн и квалитет на нивните производи.Nava произведува кујнски прибор,кујнски алатки,како и садови за готвење.

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Тоалетна масичка со огледало

Дрвена тоалетна масичка со огледало и четири фиоки на брендот NAVA од Грција. Димензии 13...
11.900,00 ден

Наткасна со полица

Дрвена наткасна со полица на брендот NAVA од Грција. Димензии 46x40x30cm
3.400,00 ден

Наткасна со две фиоки

Дрвена наткасна со две фиоки на брендот NAVA од Грција. Димензии 68.5x38x28cm
2.990,00 ден

Дрвена маса

Дрвена маса на брендот NAVA од Грција со димензии 46.5x110x52.5cm
8.990,00 ден

Огледало бело

Дрвено огледало бело на брендот NAVA од Грција со димензии 72x62cm
2.300,00 ден

Бело огледало

Дрвено огледало бело на брендот NAVA од Грција со димензии 102x72cm
3.600,00 ден

Крем огледало

Дрвено огледало во крем боја на брендот NAVA од Грција со димензии 77.5x56.5x4.5cm
3.300,00 ден

Кабинет

Дрвен кабинет со две стаклена врата, фиока и полици на брендот NAVA од Грција. Димензии 14...
12.700,00 ден

Табуретка мала

Табуретка мала со дрвени ногарки на брендот Nava од Грција со димензии 25x30x25cm
1.280,00 ден
1.600,00 ден

Табуретка

Табуретка со дрвени ногарки на брендот Nava од Грција со димензии 65x42x36cm
2.900,00 ден
3.700,00 ден

Послужавник црн

Акрилен послужавник во црна боја на брендот Nava од Грција. Димензии 46x31cm. Матерјал,...
290,00 ден

Сет ножеви керамика

Сет од 5 керамички ножеви за различна намена, спакувани во соодветна кутија на брендот NAV...
1.260,00 ден

Сет керамички ножеви

Сет од 6 ножеви и нож за лупење од нерѓосувачки челик, обложени со керамика , спакувани во...
790,00 ден

Сет ножеви

Сет од 6 ножеви од нерѓосувачки челик спакувани во соодветна кутија на брендот NAVA од Грц...
680,00 ден

Двојна тава

Нова генерација на високо квалитетна алуминиумска двојна тава со пет слојна обвивка која с...
1.710,00 ден
1.900,00 ден

Чинија со рачки

Нова генерација на високо квалитетна алуминиумска чинија со пет слојна обвивка која содржи...
990,00 ден
1.100,00 ден