Preset Color

Ѕидни/тавански ламби

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

91006 MURCIA

Ѕиден модел на светилник Димензии: длабочина 165 мм, висина 190 мм, настрешница 230 мм и ...
1.122,00 ден
1.320,00 ден

86811 Optica

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погод...
2.025,00 ден
2.380,00 ден

86812 Optica

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погод...
4.015,00 ден
4.720,00 ден

86711 Mestre

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 1x 60W, погод...
2.025,00 ден
2.380,00 ден

86712 Mestre

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погод...
4.015,00 ден
4.720,00 ден

86713 Mestre

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 3x 60W, погод...
3.025,00 ден
3.560,00 ден

86244 Arizona

Таванско светло, со три сијалици, изработено од никел во опал нијанси. Димензии: 56,5 цм ...
850,00 ден

86013 Tukon

Tаванско светло, со три сијалици, изработено од никел во опал нијанси. Димензии: 78 цм дол...
850,00 ден

83554

Ѕидно светло во форма на коцка со облик на матирано стакло -сенка. Димензии: висина 95мм,...
650,00 ден

91598 Stelaria

Плафонска модел на ламба со диоди во сина боја, со услови за подесување на светлината прек...
2.950,00 ден

6895 Bingo

Ламба лефлектор кој обезбедува многу светлиха изработен од метал и пластика во мат хром бо...
1.750,00 ден

80445 Wave

Ламба со округа форма, изработена од челик во сатенски никел, хром. Димензии: дијаметар 4...
1.950,00 ден

88348 Perform

Ѕидно светло изработено од аломиниум и црн метал. Димензии: ширина 11 цм и должина 11 цм....
850,00 ден

90612 Pescara

Tаванско светло, со четири сијалици, изработено од никел во опал нијанси. Димензии: 113 цм...
2.500,00 ден

94374

Плафонска модел на ламба изработен од нерѓосувачки челик и стакло во хром боја. Димезнии...
1.900,00 ден

27265

Таванско светло, со три сијалици, изработено од никел во опал нијанси. Димензии: 56,5 цм д...
1.750,00 ден

90095 Formia

Tаванско светло, со четири сијалици, изработено од метал во мат хром боја. Димензии: 78.5 ...
1.350,00 ден

90436

Плафонска модел на ламба изработен од нерѓосувачки челик и стакло во хром боја. Димезнии: ...
1.950,00 ден

85979 TROY

Ѕидно светло со полукружна форма. Димензии: висина 250 мм, настрешница 75 мм и длабочина ...
850,00 ден

90049 AMADORA

Ѕиден модел на ламба. Карактеристики: грло E14, максимална моќност 1x 60W, погодно за A ++...
850,00 ден
1.000,00 ден