Preset Color

MSV

MSV e Француски бренд,кој започнал со бизнис во 1981.нивната пасија за работата,дизајнот како и подршката од корисниците  ја направила успешна компанија као што е денес.

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Двојна закачалка

Двојна инокс закачалка од француско производство на брендот MSV. Димензии 5,5х6х5,5 цм
690,00 ден

Пластичен држач за сапун

Пластичен држач за сапун од француско производство на брендот MSV со димензии 12,5х10х4 цм
99,00 ден

Диспензер за сапун бел

Пластичен диспензер за сапун со инокс пумпа од француско производство на брендот MSV Дим...
425,00 ден

Држач за четки розев

Пластичен држач за четки од француско производство на брендот MSV со димензии 7,5 цм дијам...
370,00 ден

Држач за четки бел

Пластичен држач за четки од француско производство во бела боја на брендот MSV со димензии...
350,00 ден

Диспензер за сапун розев

Пластичен диспензер за сапун со инокс пумпа од француско производство на брендот MSV во ро...
425,00 ден

Четка за вц црвена

Четка за вц школка во црвена боја, изработена од квалитетна пластика од француско производ...
645,00 ден

Диспензер за сапун сив

Пластичен диспензер за сапун со инокс пумпа од француско производство на брендот MSV во си...
380,00 ден

Две закачалки

Две инокс закачалки од француско производство на брендот MSV. Димензии 6х6х2,5 цм
135,00 ден

Држач за шампони

Инокс држач за шампони од француско производство на брендот MSV Димензии 20х20х7цм
789,00 ден

Пластичен држач за четки

Пластичен држач за четки од француско производство во бела боја на брендот MSV со димензии...
49,00 ден

Инокс држач за четки

Инокс држач за четки од француско производство на брендот MSV со димензии 7 цм дијаметар и...
499,00 ден

Држач за четки црвен

Пластичен држач за четки од француско производство во црвена боја на брендот MSV со дименз...
229,00 ден

Држач за четки црн

Пластичен држач за четки од француско производство во црна боја на брендот MSV со димензии...
229,00 ден

Диспензер за сапун црвен

Пластичен диспензер за сапун со инокс пумпа од француско производство на брендот MSV во цр...
340,00 ден

Држач за сапун

Пластичен држач за сапун од француско производство на брендот MSV Димензии 13,5х9,5х3 цм
180,00 ден