Preset Color

Metaltex

Компанијата Metaltex е основана во 1945,од страна на Egidio Morandi,во Мендрисио,Швајцарија.Фирмата почнува со производтво на производи за домаќинство направени од жица: филтри,маталки и бројни мали садови за кујна и домаќинство.

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Маталка со рачка

Маталка од нерѓосувачки челик со бела рачка на италијанскиот бренд Metaltex. Димензии 25...
145,00 ден

Цедалка Metaltex 7 цм

Инокс цедалка со пластична рачка со димензии 7 цм од италијанскиот бренд Metaltex
45,00 ден
60,00 ден

Цедалка Metaltex 8 цм

Инокс цедалка со пластична рачка со димензии 8 цм од италијанскиот бренд Metaltex
55,00 ден
75,00 ден

Цедалка Metaltex 10 цм

Инокс цедалка со пластична рачка со димензии 10 цм од италијанскиот бренд Metaltex
59,00 ден
93,00 ден

Цедалка Metaltex 14 цм

Инокс цедалка со пластична рачка со димензии 14 цм од италијанскиот бренд Metaltex
110,00 ден
177,00 ден

Цедалка Metaltex 12 цм

Инокс цедалка со пластична рачка со димензии 12 цм од италијанскиот бренд Metaltex
89,00 ден
135,00 ден