Мени
Вашата кошничка

Сушара BALCONY 18m

Сушара BALCONY 18m
Сушара BALCONY 18m
Сушара BALCONY 18m
Сушара BALCONY 18m
Сушара BALCONY 18m
Најпродавано
Сушара BALCONY 18m
Сушара BALCONY 18m
Сушара BALCONY 18m
Сушара BALCONY 18m
Сушара BALCONY 18m
Сушара BALCONY 18m
  • Алоксирана алуминиумска решетка: анти-рѓа
  • Идеална за балкон со 18м жица за сушење
  • Цврсти пластични држачи прилагодливи на две големини
  • Залиха: На залиха
  • Модел: Tharëse BALCONY 18m
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 54.00cm x 108.00cm x 5.00cm
  • SKU: 12787
1,140.00 ден.