Мени
Вашата кошничка

МАГИЧНА КРПА ПВЦ 1322

 МАГИЧНА КРПА ПВЦ 1322
МАГИЧНА КРПА ПВЦ 1322
 • Магично абсорбентна крпа- апсорбира течности поефикасно од било кој друг сунѓер
 • необична издржливост благодарение на зајакнувањето внатре во ткаенината
 • Совршено ги отстранува влакната, трошки и прашина од тапацирот
 • може да се користи со детергенти или само натопена со вода
 • За време на сушењето, станува тврда, за да се преформира само треба да се натопи со вода
 • Се пакува повторно во запечатена фолија, која е предвидена за чување на крпа
 • Исплакнете ја крпата по употреба, истиснете и чувајте ја во кеса до следното користење
 • Залиха: На залиха
 • Модел: Leckë Magjike PVC 1322
 • Тежина: 0.00kg
 • SKU: 1322
210.00 ден.