Мени
Вашата кошничка

Метален Послужавник Мал 12115

 Метален Послужавник Мал 12115
 Метален Послужавник Мал 12115
 Метален Послужавник Мал 12115
 Метален Послужавник Мал 12115
Метален Послужавник Мал 12115

Метален послужавник со  со златни ногарки и површина -огледало. 

Материјал- метални ногарки и стаклена површина.

Уникатно дизајниран модел.

  • Залиха: На залиха
  • Модел: Метален Послужавник Мал 12115
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 27.00cm x 22.00cm x 6.00cm
  • SKU: 12115
1,240.00 ден.