Мени
Вашата кошничка

КАМЕНА ЧИНИЈА R: 20 CM | 11779

КАМЕНА ЧИНИЈА R: 20 CM | 11779
  • Камена чинија за сервирање во округла форма
  • Може да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итн
  • Чинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефект
  • Модерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси
  • Залиха: На залиха
  • Модел: PJATË GURI R: 20 CM | 11779
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 20.00cm x 20.00cm x 20.00cm
  • SKU: 11779
175.00 ден.