Мени
Вашата кошничка

КАМЕНА ЧИНИЈА 40Х30 | 11784

КАМЕНА ЧИНИЈА 40Х30 | 11784
  • Камена чинија за сервирање во правоаголна форма
  • Може да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итн
  • Чинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефект
  • Модерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси
  • Залиха: На залиха
  • Модел: PJATË GURI 40X30 | 11784
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 40.00cm x 40.00cm x 30.00cm
  • SKU: 11784
380.00 ден.