Мени
Вашата кошничка

КАМЕНА ЧИНИЈА 20Х20 | 11785

КАМЕНА ЧИНИЈА 20Х20 | 11785
  • Камена чинија за сервирање во форма на коцка
  • Може да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итн
  • Чинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефект
  • Модерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси
  • Залиха: На залиха
  • Модел: PJATË GURI 20X20 | 11785
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 20.00cm x 20.00cm x 20.00cm
  • SKU: 11785
180.00 ден.