Мени
Вашата кошничка

КАМЕНА Чинија 25х25 | 11786

КАМЕНА Чинија 25х25 | 11786
  • Камена чинија за сервирање во  форма на коцка
  • Може да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итн
  • Чинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефект
  • Модерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси
  • Залиха: Нема на залиха
  • Модел: Pjatë GURI 25x25 | 11786
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 25.00cm x 25.00cm x 25.00cm
  • SKU: 11786
190.00 ден.