Мени
Вашата кошничка

Сервис 30/1 7622

Сервис 30/1 7622
Сервис 30/1 7622
Сервис 30/1 7622
Сервис 30/1 7622
Сервис 30/1 7622
-10 %
Сервис 30/1 7622
Сервис 30/1 7622
Сервис 30/1 7622
Сервис 30/1 7622
Сервис 30/1 7622
Сервис 30/1 7622

Сет за ручавање  6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 30 парчиња кои се: 


  • плиток тањир за главно јадење (25 cm)
  • длабок тањир (21 cm)
  • тањир за десерт (19 cm)
  • Тацна (14 cm)
  • Шоља за кафе (8cmx9cmx9cm)
  • Залиха: На залиха
  • Модел: Servis 30/1 7622
  • Тежина: 0.00kg
  • SKU: 7622
2,691.00 ден.
2,990.00 ден.