Мени
Вашата кошничка

Сервис 18/1 9564

Сервис 18/1 9564
Сервис 18/1 9564
Сервис 18/1 9564
Сервис 18/1 9564
-10 %
Сервис 18/1 9564
Сервис 18/1 9564
Сервис 18/1 9564
Сервис 18/1 9564
Сервис 18/1 9564

Сет за ручавање за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: 


  • плиток тањир за главно јадење (25 cm)
  • длабок тањир (22 cm)
  • тањир за десерт (19 cm)
  • Залиха: На залиха
  • Модел: Servis 18/1 9564
  • Тежина: 0.00kg
  • SKU: 9564
1,719.00 ден.
1,910.00 ден.