Мени
Вашата кошничка

Сервис 18/1 7628

Сервис 18/1 7628
Сервис 18/1 7628
Сервис 18/1 7628
Сервис 18/1 7628
-10 %
Сервис 18/1 7628
Сервис 18/1 7628
Сервис 18/1 7628
Сервис 18/1 7628
Сервис 18/1 7628

Сет за ручавање декориран со црвена линија за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: 


  • плиток тањир за главно јадење (24 cm)
  • длабок тањир (20 cm)
  • тањир за десерт (19 cm)
  • Залиха: На залиха
  • Модел: Servis 18/1 7628
  • Тежина: 0.00kg
  • SKU: 7628
1,980.00 ден.
2,200.00 ден.