Мени
Вашата кошничка

Sидна Сушара | 14245

 Sидна Сушара | 14245
 Sидна Сушара | 14245
 Sидна Сушара | 14245
 Sидна Сушара | 14245
Sидна Сушара | 14245

  • Способност за ротирање на 180 степени околу центарот
  • Функција за фиксирање sид ,
  • Може да се расклопи и состави повторно по потреба
  • 3,3 м капацитет за закачување на алишта
  • Состав: Метал и пластика 
  • Во пакетот има упатство за инсталација.
  • Залиха: На залиха
  • Модел: Sидна Сушара | 14245
  • Тежина: 0.00kg
  • SKU: 14245
680.00 ден.