Мени
Вашата кошничка

SIMAX Пекач | 14206

SIMAX Пекач | 14206
 • Капацитет: 2,5 L 
 • 10 години гарантирано користење 
 • -40°C/+300°C guarantee 
 • cadmium and lead free 
 • Садот да се измие пред првата употреба 
 • Со садот треба внимателно да се ракува. При неадекватен притисок, абразија и нагли промени на температурата стаклото е подложено на кршење
 • При користење на садот од огноотпорно стакло да се почитува принципот на постепено загревање и ладење
 • Празниот сад да не става н грејни тела, топлото стакло да не се става на ладни и водени површини
 • Да не се користат абразивни средства за чистење и жици за чистење кои може да ја изгребаат површината на стаклото.
 • Може да се пере во машина за садови 
 • Стаклото и пакуваето се направени од еколошки материјали , кои може да се РЕЦИКЛИРААТ. 
 • Залиха: На залиха
 • Модел: SIMAX Пекач | 14206
 • Тежина: 0.00kg
 • Димензии: 31.00cm x 23.00cm x 6.00cm
 • SKU: 14206
399.00 ден.