Мени
Вашата кошничка

КАМЕНА ЧИНИЈА 16X16 CM | 13137

КАМЕНА ЧИНИЈА 16X16 CM | 13137
  • Камена чинија за сервирање во форма на коцка 
  • Може да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итн
  • Чинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефект
  • Модерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси
  • Залиха: На залиха
  • Модел: PJATË GURI 16X16 CM | 13137
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 16.00cm x 16.00cm x 0.00cm
  • SKU: 13137
150.00 ден.