Мени
Вашата кошничка

Есцајг 90 парчиња SCHAFER 6263

Есцајг 90 парчиња SCHAFER 6263
Есцајг 90 парчиња SCHAFER 6263
Есцајг 90 парчиња SCHAFER 6263
-20 %
Есцајг 90 парчиња SCHAFER 6263
Есцајг 90 парчиња SCHAFER 6263
Есцајг 90 парчиња SCHAFER 6263
Есцајг 90 парчиња SCHAFER 6263
  • Материјал: нерѓосувачки челик
  • Производство: Турција 
  • Сетот содржи 90 парчиња:  12 големи лажици, 12 големи виљушки, 12 големи ножеви, 12 мали лажици за десерт, 12 мали виљушки за десерт, 12 мали ножеви за десерт, 12 мали лажици за чај, 1 кутлача, 1 голема лажица решеткаста, 1 голема виљушка за сервирање месо, 1 голема лажица за сервирање торта, 1 голема лажица за мешање.
  • Спакуван во посебен куфер 


  • Залиха: На залиха
  • Модел: Escajg 90 pjesë SCHAFER 6263
  • Тежина: 0.00kg
  • SKU: 6263
9,520.00 ден.
11,900.00 ден.