Мени
Вашата кошничка

Огледало за Накит Црно 11746

Огледало за Накит Црно 11746
Огледало за Накит Црно 11746
Огледало за Накит Црно 11746
Огледало за Накит Црно 11746
Огледало за Накит Црно 11746
Огледало за Накит Црно 11746
Огледало за Накит Црно 11746

Дрвено огледало наменето за организирање на вашите секојдневни аксесоари. Вратата на огледалото се отвара и затвара со магнет, во внатрешниот дел постојат закачалки и мали делови каде што може да се организираат вашите аксесоари. Уникатниот дизајн на огледалото истовремено ќе ви го збогатува и разубавува вашиот простор. 

  • Залиха: На залиха
  • Модел: Pasqyrë për Aksesorë E Zez 11746
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 25.00cm x 6.00cm x 54.00cm
  • SKU: 11746
2,640.00 ден.