Мени
Вашата кошничка

Кутија срце на отварање 11428

Кутија срце на отварање 11428
Кутија срце на отварање 11428
Кутија срце на отварање 11428
Кутија срце на отварање 11428
Кутија срце на отварање 11428

Кутија за подарок срце на отварање, се затвара со машна. 

  • Залиха: На залиха
  • Модел: Кутија срце на отварање 11428
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 32.30cm x 29.00cm x 11.00cm
  • SKU: 11428
550.00 ден.