Мени
Вашата кошничка

ФРИГОВЕРЕ ПРАВОАГОЛНИК 13Х10 11978

ФРИГОВЕРЕ ПРАВОАГОЛНИК 13Х10 11978

Зачувувањето во сад  „Бормиоли Роко“ значи зачувување на погоден, безбеден начин благодарение на високите стандарди за квалитет загарантирани од производството Made in Italy, хигиенскиот квалитет на стаклото и широк опсег кој е совршен за секоја употреба. Безбеден за замрзнување (мин. -20 ° C / -4 ° F). Микробранова безбедна без капакот. Не е безбеден за во рерна. Безбеден производ за миење во машина за садови.

  • 400 мл
  • h  6,3 cm
  • 13х10 cm''
  • Залиха: На залиха
  • Модел: FRIGOVERE DREJTKËNDËSH 13X10 11978
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 13.00cm x 10.00cm x 6.00cm
  • SKU: 11978
190.00 ден.