Мени
Вашата кошничка

Стаклени чаши Azur пашабаче | 10079

Стаклени чаши Azur пашабаче | 10079
Стаклени чаши Azur пашабаче | 10079
Стаклени чаши Azur пашабаче | 10079
Стаклени чаши Azur пашабаче | 10079
Стаклени чаши Azur пашабаче | 10079

Чаши сет 1/6.

Сткалнеи чаши 300мл.

Турски производ со добар квалитет, изработени од квалитетно стакло.

Може да се перат и во машина за садови.


  • Залиха: На залиха
  • Модел: Стаклени чаши Azur пашабаче | 10079
  • Тежина: 0.00kg
  • SKU: 10079
290.00 ден.