Мени
Вашата кошничка

Стаклени чаши Azur пашабаче | 12895

Стаклени чаши Azur пашабаче | 12895
Стаклени чаши Azur пашабаче | 12895
Стаклени чаши Azur пашабаче | 12895
Стаклени чаши Azur пашабаче | 12895
Стаклени чаши Azur пашабаче | 12895

Сткалнеи чаши 120мл.

Турски производ со добар квалитет, изработени од квалитетно стакло.

Може да се перат и во машина за садови.


  • Залиха: На залиха
  • Модел: Стаклени чаши Azur пашабаче | 12895
  • Тежина: 0.00kg
  • SKU: 12895
310.00 ден.