Мени
Вашата кошничка

Стаклени чаши Future Пашабахче | 11556

Стаклени чаши Future Пашабахче | 11556

Сткалнеи чаши 250мл.

Турски производ со добар квалитет, изработени од квалитетно стакло.

Може да се перат и во машина за садови.

  • Залиха: На залиха
  • Модел: Стаклени чаши Future Пашабахче | 11556
  • Тежина: 0.00kg
  • SKU: 11556
255.00 ден.