Мени
Вашата кошничка

BORMIOLI ROCCO PARMA ЧИНИЈА 21 X 16 CM

BORMIOLI ROCCO PARMA ЧИНИЈА 21 X 16 CM
BORMIOLI ROCCO PARMA ЧИНИЈА 21 X 16 CM
BORMIOLI ROCCO PARMA ЧИНИЈА 21 X 16 CM
BORMIOLI ROCCO PARMA ЧИНИЈА 21 X 16 CM
BORMIOLI ROCCO PARMA ЧИНИЈА 21 X 16 CM
BORMIOLI ROCCO PARMA ЧИНИЈА 21 X 16 CM
BORMIOLI ROCCO PARMA ЧИНИЈА 21 X 16 CM
  • h 1,7 cm 
  • 21Х16 cm
  • Opal Glass
  • Отпорни на удари и температурни промени 
  • Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето
  • Залиха: На залиха
  • Модел: BORMIOLI ROCCO PARMA PJATË 21 X 16 CM
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 21.00cm x 16.00cm x 1.00cm
  • SKU: 12030
110.00 ден.