Мени
Вашата кошничка

SCHAFER

Бренд: SCHAFER
Материјал: нерѓосувачки челикПроизводство: Турција Сетот содржи 90 парчиња:  12 големи лажици, 12 големи виљушки, 12 големи ножеви, 12 мали лажици за десерт, 12 мали виљушки за десерт, 12 мали ножеви за десерт, 12 мали лажици за чај, 1 кутлача, 1 голема лажица решеткаста, 1 голема виљ..
9,520.00 ден. 11,900.00 ден.
Бренд: SCHAFER
Сет чинии изработени од квалитетен порцелан на познатиот бренд SchaferВклучува 24 парчиња, 4 различни видови на чинии, за 6 особи..
4,968.00 ден. 7,200.00 ден.
Прикажани 1 до 2 од 2 (1 Страни)