Мени
Вашата кошничка

GENSINI Италија

Овој сад е направен од високо квалитетна алуминиумска фолија издржлива на температура.Погоден за подгревање во микробранова печка...
5.00 ден.
Канта за отпадоци ПВЦ со педала, префинет дизајн со избор на капаци во 3 бои за одлично вклопување во дворот во 3 бои : сина, зелена и жолта.Димензија 55,5х50х90h, 110л.Изборот на бои овозможува селективно складирање на отпадоци; дополнително, вклучен е додаток кој овозможува поставување до 3 вреќи ..
2,890.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
320.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
320.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
290.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика.Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
89.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
89.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика.Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
210.00 ден.
Shporta plastike të prodhimit italian. Bërë nga plastikë me cilësi të lartë.Мund të përdoren për shumë qëllime në shtëpinë tuaj...
199.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
199.00 ден.
Наменета е за организирање, складирање на разни предмети во домаќинството (пр. детски играчки, облека, средства за хигиена, алати и друго) и нивна заштита од прав и оштетување.Погодна е за употреба и во деловните субјекти, за сортирање и складирање на пакувања на готови производи, полупроизводи и тр..
999.00 ден.
Пластични корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со интересен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
175.00 ден.
Димензии: 80.5х44.5х 51hЛитри:180л Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор.Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување в..
2,700.00 ден.
Димензии: 80.5х44.5х 51hЛитри:180л Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор.Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување в..
2,700.00 ден.
Димензии: 43х44,5х 51hЛитри:90л  Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор. Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување во..
1,720.00 ден.
Димензии: 118.5.5х44.5х 51hЛитри:260 л Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор.Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопува..
3,460.00 ден.
Димензии: 118.5.5х44.5х 51hЛитри:260 л Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор.Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопува..
3,460.00 ден.
Прикажани 1 до 19 од 19 (1 Страни)