Мени
Вашата кошничка

Papilla

Бренд: Papilla
 Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикобвивка која е отпорна на топлина  од боросиликатно стакло..
3,990.00 ден.
Бренд: Papilla
 Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикобвивка која е отпорна на топлина  од боросиликатно стакло..
3,990.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал: %99.5 pure aluminiumНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla ..
690.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал: %99.5 pure aluminiumНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla ..
830.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал: %99.5 pure aluminiumНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla ..
970.00 ден.
Бренд: Papilla
Нелеплива тава за палачинкиТело: чист алуминиум (99,5%)Обложувања: надворешна обвивка силиконска полиестерска боја или нелеплива боја, внатрешна површина нелеплива (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикПокривка: калено стаклено покритие или капак од стакло од боросиликат, опкружено..
390.00 ден.
Бренд: Papilla
Нелеплива тава за палачинкиТело: чист алуминиум (99,5%)Обложувања: надворешна обвивка силиконска полиестерска боја или нелеплива боја, внатрешна површина нелеплива (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикПокривка: калено стаклено покритие или капак од стакло од боросиликат, опкружено..
450.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал: %99.5 pure aluminiumНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla ..
410.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал:% 99,5 чист алуминиумНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/PapillaДијаметар: 24 cm Литри: 1,5..
630.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал:% 99,5 чист алуминиумНелепливOтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/PapillaДијаметар: 26 cmЛитри: 1,8..
759.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал:% 99,5 чист алуминиумНелепливOтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/PapillaДијаметар: 28 cmЛитри: 3,3..
950.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал:% 99,5 чист алуминиумНелепливOтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla..
920.00 ден.
Бренд: Papilla
Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикСо механизам на отстранување на држачот 26cm 5 форми ..
450.00 ден.
Бренд: Papilla
Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикСо механизам на отстранување на држачот 28cm 7 форми ..
450.00 ден.
Бренд: Papilla
Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикСо механизам на отстранување на држачот 24cm 4 форми ..
420.00 ден.
Бренд: Papilla
 Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикобвивка која е отпорна на топлина  од боросиликатно стакло..
1,200.00 ден.
Бренд: Papilla
 Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикобвивка која е отпорна на топлина  од боросиликатно стакло..
1,200.00 ден.
Бренд: Papilla
 Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикобвивка која е отпорна на топлина  од боросиликатно стакло..
1,320.00 ден.
Бренд: Papilla
Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челик22x30 cm  ..
830.00 ден.
Бренд: Papilla
Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челик25x35 cm  ..
1,200.00 ден.
Бренд: Papilla
Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикобвивка која е отпорна на топлина  од боросиликатно стакло..
980.00 ден.
Прикажани 1 до 23 од 23 (1 Страни)