Мени
Вашата кошничка

COLOMBO Italy

Бренд: COLOMBO Italy
Даска за пеглање со 10 позиции на подесување до висина 95 см. Држач за парни станици со силиконски влошки, ногари со дијаметар од 22 mm,  максимална стабилност, 100% памучна покривка.Во повеќе дезени Даската содржи гратис платно со PARIS дизајн Производство: Colombo Италија ..
2,400.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Горната табла за пеглање има димензија 70х32 cm Преклопени нозе.100% памучна обвивка.Безбедносно заклучување - кога е отворено.Цврсти пластични ногарки против лизгање...
890.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
10 позиции на подесување до висина 95 смЗасилен остаток од железо со силиконски влошки, армирана преграда за перење, ногари со дијаметар од 22 mm, покривка од памук со 100%Повеќе дезени Производство: Colombo Италија..
2,500.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Горната табла за пеглање има димензија 53х13 cm Цврсти и стабилни ногарки 100% памучна обвивка.Безбедносно заклучување - кога е отворено...
595.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Даска за пеглање 120х40 цм10 позици на подесување до висина 95 цм Држач за парна станица со силиконски влошки, армирана преграда за перење, ногарки со дијаметар 28 mm,наменета за максимална стабилност, 100% покритие од памукПроизводство: Colombo Италија ..
4,200.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Шопинг количка од челик, со водоотпорна полиестер торба.Капацитет до 40 литри, со максимален капацитет на тежина 25 кгTркала со дијаметар од 16 смЗаден џеб со патент. ..
1,100.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Шопинг количка од челик, со водоотпорна полиестер торба.Капацитет до 40 литри, со максимален капацитет на тежина 25 кгTркала со дијаметар од 16 смЗаден џеб со патент. ..
1,800.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Алуминиумски скали со алуминиумска рамка 40 × 24 mm и алуминиумски чекори 4широка платформафуги без лизгањево согласност со EN 131 со сертификат од TÜV-GS..
3,100.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Алуминиумски скалисо алуминиумска рамка 40 × 24 mm и алуминиумски чекори 4 и 6широка платформафуги без лизгањево согласност со EN 131 со сертификат од TÜV-GS...
4,430.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со 2 чекорисо алуминиумска конструкција од  35 × 20 ммсо нелизгачка гумена подлогаво согласност со EN 14183 заверено од TÜV-GS..
2,500.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со челичен чекор 2 структура 35 × 20 mm нелизгачкиво согласност со EN 14183, заверено од TÜV-GS..
1,950.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со 3 чекори со алуминиумска конструкција од  35 × 20 ммсо нелизгачка гумена подлогаво согласност со EN 14183 заверено од TÜV-GS..
3,460.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со челичен чекор структура 35 × 20 mmнелизгачкиво согласност со EN 14183, заверено од TÜV-GS...
2,620.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со челичен чекорструктура 35 × 20 mmнелизгачкиво согласност со EN 14183, заверено од TÜV-GS...
3,530.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали 2- тип чекор скаливисина до 50цм, алуминиум4цм ширина кога е затворена скаладо 150 кг оптеретувањеПрактична за одложување..
3,750.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали 2- тип чекор скаливисина до 75 цм, алуминиум4цм ширина кога е затворена скаладо 150 кг оптеретувањеПрактична за одложување..
4,990.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со 3 чекорисо алуминиумска конструкција од 26х38цмнелизгачки во согласност со EN 14183 заверено од TÜV-GS..
3,600.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со челичен чекор (2 и 3),  30 × 20 mmнелизгачкиво согласност со EN 14183, заверени од TÜV-GS..
1,690.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Челик / алуминиумска скалилацеваста челична рамка 40 × 24 мм,нелизгачки скалиширока платформаво согласност со EN 131, сертифициран од TÜV-GS..
4,200.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Телескопска скала од челик и алуминиумидеална за бриколажот и работастабилна во било која позиција и со зглобна безбедностчекори со нелизгачка површина нерѓосувачки..
7,500.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Телескопска скала од челик и алуминиумидеална за бриколажот и работа стабилна во било која позиција и со зглобна безбедностнелизгачка површинанерѓосувачки..
6,500.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Димензии 44 х 110 х 12 цмСтолче за пеглање, со можност за прилагодување на 4 висини до 72цм максимална висинадвострано цинкована и обоена жица, нерѓосувачки, практична, со висока стабилност100% памучна покривкаПрактично и за други намени. ..
2,300.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Кула сушара 30м на тркалца. Силен пластичен механизам прилагодлив  за мултифункционални поставки, “лесни транспортни” тркала, добро се вклопува во туш кабини, страничните делови поседуваат механизам на преклопување со тоа и дава можност да се потпира на sид. ..
1,850.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Кула сушара 40м на тркалца. Силен пластичен механизам прилагодлив  за мултифункционални поставки, “лесни транспортни” тркала, добро се вклопува во туш кабини, страничните делови поседуваат механизам на преклопување со тоа и дава можност да се потпира на sид. ..
2,150.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Алоксирана алуминиумска решетка: анти-рѓаИдеална за балкон со 18м жица за сушењеЦврсти пластични држачи прилагодливи на две големини..
1,140.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Анодизиран алуминиумска сушара за алишта со 4 крилја30м простор за сушењеНерѓосувачки челик, лесен и здравПроизведено во ИталијаКапацитет на алишта: 14 kg ..
2,500.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Лакирани челични жициНерѓосувачки челик идеална за кадаКапацитет : 6мКапацитет на алишта: 3kg ..
750.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Алоксирана алуминиумска решетка: анти-рѓаИдеална за балкон или радијатор со 5м жица за сушењеПластични држачи прилагодливи на две големини: 3 - 51x34x2,5 и 5 - 61х42х2,5 cm ..
770.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Сушара за алишта со нерѓосувачка жица за сушење10м и 8кг капацитет за сушење алиштаВисока стабилностСо тркалца што овозможуваат лесно движење на сушарата при полнење ..
2,700.00 ден.
Прикажани 1 до 29 од 29 (1 Страни)