Мени
Вашата кошничка

Апарати за нега

Четка за исправување на косата: Керамичката четка за исправување има автоматско исклучување по 60 минути заради безбедност. Нема повеќе рамно железо! Оваа четка ја исправа косата без оштетување.ЈОНИЧКА ЧЕТКА ЗА КОСА: Овој исправувач загрева до 230 степени и се одликува со влакна со висококвалитетни&..
405.00 ден. 450.00 ден.
Моќност: 40 W200°C Максимална температуракерамички обложени плочи..
891.00 ден. 990.00 ден.
На полнење со адаптер Практична за носњењ не секое место ..
477.00 ден. 530.00 ден.
Компактен фен за патување1000W моќност на сушење2 постапки за брзина / топлинамаксимална заштита на безбедност:   безбедносен е прекидач   заштита од прегревањевисечки држачКабел за напојување од 1,80mоптимален калибриран дизајн дури и дистрибуција на топлина...
459.00 ден. 510.00 ден.
Компактен фен за патување1000W моќност на сушење2 постапки за брзина / топлинамаксимална заштита на безбедност:   безбедносен е прекидач   заштита од прегревањеВИСЕЧКИ ДРЖАЧКабел за напојување од 1,80mоптимален калибриран дизајн дури и дистрибуција на топлина...
459.00 ден. 510.00 ден.
Компактен фен за патување1200W моќност на сушење2 постапки за брзина / топлинамаксимална заштита на безбедност:   безбедносен е прекидач   заштита од прегревањеВИСЕЧКИ ДРЖАЧКабел за напојување од 1,80mоптимален калибриран дизајн дури и дистрибуција на топлина...
549.00 ден. 610.00 ден.
Фамилјарен фен минимална моќност од 1850W / максимална моќност 2000W2 поставки за брзина / 3 топлински / ладни снимкиконцентратор на воздухототстранлив капак на филтеротМаксимална безбедност      безбедносен прекидач      заштита од прегревањевисечки држачКабел за ..
936.00 ден. 1,040.00 ден.
салон и фамилјарен фен за коса2000W постојана моќност за сушење / максимална моќност 2200W2 поставки за брзина / 3 топлина / ладен шутстручен концентратор на воздухоткапакот на филтерот што може да се отстраниМаксимална заштита на безбедноста   безбедноста е прекината   заштита о..
1,197.00 ден. 1,330.00 ден.
Бренд: Severin
Професионален фен за коса.Спречува статичко полнење што влијае на косата и ги подобрува ефектите на производите за нега на косата...
1,791.00 ден. 1,990.00 ден.
Моќност: 35 W210°C Максимална температуракерамички обложени плочи..
648.00 ден. 720.00 ден.
Прикажани 1 до 14 од 14 (1 Страни)