Мени
Вашата кошничка

Сандак за складирање

Наменето е за складирање и заштита на разни предмети во домаќинството. Погодно е за поставување на тераса, во лоѓија, купатило, двор, гаража и подрумски простории.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување во просторот.Клик системот овозможува едноставно составување, без употреб..
7,600.00 ден.
Канта за отпадоци ПВЦ со педала, префинет дизајн со избор на капаци во 3 бои за одлично вклопување во дворот во 3 бои : сина, зелена и жолта.Димензија 55,5х50х90h, 110л.Изборот на бои овозможува селективно складирање на отпадоци; дополнително, вклучен е додаток кој овозможува поставување до 3 вреќи ..
2,890.00 ден.
Мултифунксионална маса за учење Има дел за ставање таблет Три странични дела за складирање Материјал: пластика ..
160.00 ден.
Димензии: 80.5х44.5х 51hЛитри:180л Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор.Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување в..
2,700.00 ден.
Димензии: 80.5х44.5х 51hЛитри:180л Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор.Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување в..
2,700.00 ден.
Димензии: 43х44,5х 51hЛитри:90л  Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор. Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување во..
1,720.00 ден.
Димензии: 118.5.5х44.5х 51hЛитри:260 л Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор.Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопува..
3,460.00 ден.
Димензии: 118.5.5х44.5х 51hЛитри:260 л Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор.Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопува..
3,460.00 ден.
Наменето е за складирање и заштита на разни предмети во домаќинството. Погодно е за поставување на тераса, во лоѓија, купатило, двор, гаража и подрумски простории.Префинетиот дизајн со ратан стил овозможува одлично вклопување во просторот.Клик системот овозможува едноставно составување, без употреба..
4,300.00 ден.
Наменето е за складирање и заштита на разни предмети во домаќинството. Погодно е за поставување на тераса, во лоѓија, купатило, двор, гаража и подрумски простории.Префинетиот дизајн со ратан стил овозможува одлично вклопување во просторот.Клик системот овозможува едноставно составување, без употреба..
7,600.00 ден.
Наменето е за складирање и заштита на разни предмети во домаќинството. Погодно е за поставување на тераса, во лоѓија, купатило, двор, гаража и подрумски простории.Префинетиот дизајн со ратан стил овозможува одлично вклопување во просторот.Клик системот овозможува едноставно составување, без употреба..
4,300.00 ден.
Наменето е за складирање и заштита на разни предмети во домаќинството. Погодно е за поставување на тераса, во лоѓија, купатило, двор, гаража и подрумски простории.Префинетиот дизајн со ратан стил овозможува одлично вклопување во просторот.Клик системот овозможува едноставно составување, без употреба..
4,300.00 ден.
Наменето е за складирање и заштита на разни предмети во домаќинството. Погодно е за поставување на тераса, во лоѓија, купатило, двор, гаража и подрумски простории.Префинетиот дизајн со ратан стил овозможува одлично вклопување во просторот.Клик системот овозможува едноставно составување, без употреба..
7,600.00 ден.
Прикажани 1 до 21 од 21 (1 Страни)