Мени
Вашата кошничка

Свеќници

Сет на Стаклени Свеќници кој се состои од три свеќници со раазлични големини. Истите имаат уникатен дизајн.Димензии на големиот свеќник: 9 cm дијаметар, 35 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 30 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 25 cm..
1,300.00 ден.
Сет на Стаклени Свеќници кој се состои од три свеќници со раазлични големини. Истите имаат уникатен дизајн.Димензии на големиот свеќник: 10 cm дијаметар, 40 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 35 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 30 c..
1,130.00 ден.
Сет на Стаклени Свеќници кој се состои од три свеќници со раазлични големини. Истите имаат уникатен дизајн.Димензии на големиот свеќник: 10 cm дијаметар, 40 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 35 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 30 c..
1,130.00 ден.
Сет на Стаклени Свеќници кој се состои од три свеќници со раазлични големини. Истите имаат уникатен дизајн.Димензии на големиот свеќник: 10 cm дијаметар, 40 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 35 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 30 c..
1,130.00 ден.
Керамичен фенер, внатре со простор за ставање на свеќа. За внатрешна и надворешна употреба. ..
1,020.00 ден.
Керамичен фенер, внатре со простор за ставање на свеќа. За внатрешна и надворешна употреба. ..
1,200.00 ден.
Прикажани 1 до 6 од 6 (1 Страни)