Мени
Вашата кошничка

Сталки и останато

Состав: Пластика Можност за плаќање до 10 рати без камата Прилагодлив за надворешна и внатрешна употреба ..
16,650.00 ден.
Состав: Пластика Можност за плаќање на 5 рати без камата Прилагодлив за надворешна и внатрешна употреба ..
16,000.00 ден.
Состав: Пластика Можност за плаќање до 10 рати без камата Прилагодлив за надворешна и внатрешна употреба Димензии:Двосет -  125x57x81 cm, фотелја - 65х57х81 cm, Маса - 91х62х44,5 cm..
16,650.00 ден.
Состав: Пластика Можност за плаќање до 6 рати без камата Прилагодлив за надворешна и внатрешна употреба ..
21,000.00 ден.
Состав: Пластика Можност за плаќање до 6 рати без камата Прилагодлив за надворешна и внатрешна употреба ..
18,000.00 ден.
Состав: Пластика Можност за плаќање до 5 рати без камата Прилагодлива за надворешна и внатрешна употреба ..
14,000.00 ден.
Состав: Дрво, металМожност за плаќање до 5 рати без камата ..
7,050.00 ден.
Бренд: Perilla
Метално заварување со активен гасПластичен клинЧекор на табелатаПоцинкуван слој без цијанидПреклопен, лесен за носењеЕргономскиРастојанието помеѓу горната табла и работната платформа е 60 смПостои поврзувачко јаже помеѓу главното и ножното телоВакуумско транспарентно пакување..
1,390.00 ден.
Бренд: Perilla
Метално заварување со активен гасПластичен клинЧекор на табелатаПоцинкуван слој без цијанидПреклопен, лесен за носењеЕргономскиРастојанието помеѓу горната табла и работната платформа е 60 смПостои поврзувачко јаже помеѓу главното и ножното телоВакуумско транспарентно пакување..
1,770.00 ден.
Бренд: Perilla
Ергономски дизајнДополнителни широки и нелизгачки чекориПреклопен, лесен за носењеКомпатибилен за секое местоЕлектростатска епоксидна боја во правВакуумско транспарентно пакување..
1,400.00 ден.
Бренд: Perilla
Ергономски дизајнДополнителни широки и нелизгачки чекориПреклопен, лесен за носењеКомпатибилен за секое местоЕлектростатска епоксидна боја во правВакуумско транспарентно пакување..
1,500.00 ден.
Бренд: Perilla
Ергономски дизајнДополнителни широки и нелизгачки чекориПреклопен, лесен за носењеКомпатибилен за секое местоЕлектростатска епоксидна боја во правВакуумско транспарентно пакување..
1,800.00 ден.
Бренд: Perilla
Ергономски дизајнДополнителни широки и нелизгачки чекориПреклопен, лесен за носењеКомпатибилен за секое местоЕлектростатска епоксидна боја во правВакуумско транспарентно пакување..
1,800.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Алуминиумски скали со алуминиумска рамка 40 × 24 mm и алуминиумски чекори 4широка платформафуги без лизгањево согласност со EN 131 со сертификат од TÜV-GS..
3,100.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Алуминиумски скалисо алуминиумска рамка 40 × 24 mm и алуминиумски чекори 4 и 6широка платформафуги без лизгањево согласност со EN 131 со сертификат од TÜV-GS...
4,430.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со 2 чекорисо алуминиумска конструкција од  35 × 20 ммсо нелизгачка гумена подлогаво согласност со EN 14183 заверено од TÜV-GS..
2,500.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со челичен чекор 2 структура 35 × 20 mm нелизгачкиво согласност со EN 14183, заверено од TÜV-GS..
1,950.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со 3 чекори со алуминиумска конструкција од  35 × 20 ммсо нелизгачка гумена подлогаво согласност со EN 14183 заверено од TÜV-GS..
3,460.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со челичен чекор структура 35 × 20 mmнелизгачкиво согласност со EN 14183, заверено од TÜV-GS...
2,620.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со челичен чекорструктура 35 × 20 mmнелизгачкиво согласност со EN 14183, заверено од TÜV-GS...
3,530.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали 2- тип чекор скаливисина до 50цм, алуминиум4цм ширина кога е затворена скаладо 150 кг оптеретувањеПрактична за одложување..
3,750.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали 2- тип чекор скаливисина до 75 цм, алуминиум4цм ширина кога е затворена скаладо 150 кг оптеретувањеПрактична за одложување..
4,990.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со 3 чекорисо алуминиумска конструкција од 26х38цмнелизгачки во согласност со EN 14183 заверено од TÜV-GS..
3,600.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Скали со челичен чекор (2 и 3),  30 × 20 mmнелизгачкиво согласност со EN 14183, заверени од TÜV-GS..
1,690.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Челик / алуминиумска скалилацеваста челична рамка 40 × 24 мм,нелизгачки скалиширока платформаво согласност со EN 131, сертифициран од TÜV-GS..
4,200.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Телескопска скала од челик и алуминиумидеална за бриколажот и работастабилна во било која позиција и со зглобна безбедностчекори со нелизгачка површина нерѓосувачки..
7,500.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Телескопска скала од челик и алуминиумидеална за бриколажот и работа стабилна во било која позиција и со зглобна безбедностнелизгачка површинанерѓосувачки..
6,500.00 ден.
Прикажани 1 до 34 од 34 (1 Страни)