Мени
Вашата кошничка

Пешкири

Oртопедска Перница за нозе помога во намалувањето на болките во грбот, колкот, ногата, коленото. Перницата за нозе е најдобро решение за оние кои бараат олеснување бидејќи перницата удобно ги поддржува нозете и колената за да обезбеди правилно позиционирање при спиењето елиминирајќи ги тие болни точ..
450.00 ден.
Навлака за јорган  - 250х250 cm Чаршаф - 200х230 cm Навлака за перница (две перници) - 48х74 cm Материјал: Памук ..
1,500.00 ден.
Навлака за јорган  - 250х250 cm Чаршаф - 200х230 cm Навлака за перница (две перници) - 48х74 cm Материјал: Памук ..
1,500.00 ден.
Навлака за јорган  - 250х250 cm Чаршаф - 200х230 cm Навлака за перница (две перници) - 48х74 cm Материјал: Памук ..
1,500.00 ден.
Навлака за јорган  - 250х250 cm Чаршаф - 200х230 cm Навлака за перница (две перници) - 48х74 cm Материјал: Памук ..
1,500.00 ден.
Прикажани 1 до 5 од 5 (1 Страни)